Kurv

Luk

Ingen binding
Læs mere her

Brug for hjælp?

Kontakt os!

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

FAQ

TROFAST boksen - udvikler sig med DIN hund!

TROFAST boksenHvad hvis jeg har en hvalp?

TROFAST boksen udvikler sig med din hund. Har du en lille hvalp, tager vi højde for, at de små tænder har behov for de knap så hårde store naturlige snacks, og vi sender dejligt hvalpe aktiveringslegetøj med i din TROFAST boks. Du skal ikke røre en finger, for vi ved, hvornår din hvalp har brug for større og mere udfordrende ting. Så vi tilpasser naturligvis hele tiden.

Jeg har en lille hund, tager I højde for det?

Vi tager selvfølgeligt højde for de forskellige størrelser! Når du oplyser race og alder på din hund, vil du modtage en TROFAST boks med det indhold som passer til lige netop din hund. 

Min hund har allergier, kan jeg alligevel gøre brug af en TROFAST boks?

Når du oplyser til os hvad din hund ikke kan tåle, så vil du modtage en TROFAST boks som kun indeholder dét som din hund kan tåle!

Hvornår modtager jeg min TROFAST boks?

Vi sender din TROFAST boks afsted i den 15. hver måned.
Når du bestiller din aller første TROFAST boks, vil du modtage den kort efter bestilling.

Hvad indeholder en TROFAST boks?

Hos os modtager du KUN kvalitet - og det går vi ikke på kompromis med! 


Det betyder også, at vi på et tidspunkt, langt ude i fremtiden, løber tør for kvalitets aktiveringslegetøj i det tilnærmelige prisleje - hvorfor vi da vil have behov for at bruge en større del af boksens værdi på aktiveringslegetøj i højere prisklasse. Så hvis din TROFAST boks en gang imellem ser knap så fyldt til kanten ud, så kan du glæde dig over, at du modtager lækre kvalitetsvarer. Det kan også hænde, at vi vurderer, at det vil være en fordel for dig, at modtage mere end én variant af det samme slags aktiveringslegetøj - fx de som du kan fylde vådfoder i og lægge i fryseren. Det vil give dig fordelen i at have aktivering klar til din hund, når du får uventede gæster. Således vil du en sjælden gang imellem kunne opleve at modtage det samme med din TROFAST boks mere end én gang - idét vi mener, at det vil gavne dig.


Oftest vil din TROFAST boks bestå af følgende ting. Dog, grundet ovenstående, kan det variere.

- Et lækkert aktiveringslegetøj

- En dejlig bamse

- Store naturlige snacks

- Lækre godbidder

- OBS sedler med information om hvad du skal være opmærksom på i forhold til din hund, når årstiderne skifter og øvrigt.


Alle snacks og godbidder er godkendte af HundefoderNørden.

Aktiveringslegetøj og øvrigt er gennemtestede af eksperter.

Hvorfor skal I bruge de informationer om min hund?

Vi skal bruge navn, race, fødselsdato, info om eventuelle allergier og om din hund tygger ekstra hårdt, for at kunne sammensætte en boks, som passer til netop din hunds behov.

TROFAST medlemEr der binding?

Hos TROFAST har vi absolut ingen binding! Du kan opsige dit medlemsskab når som helst, men vi bliver rigtig glade hvis du opsiger dig som TROFAST ven mindst 5 dage før næste boks. 

Hvorfor skal man tilmelde sig et abonnement?

Vores TROFAST bokse kan kun købes som abonnement. Dette gør vi, fordi at når du bliver en TROFAST ven, bliver du medlem af vores fordelsklub. Du vil løbende modtage goder, både pr. mail og inde i vores facebook gruppe for alle vores TROFASTE venner. Det gør det nemt for dig som ejer, at du ikke behøver ud i forskellige butikker for at finde det gode til din hund, fordi du i stedet for, helt automatisk, får det tilsendt til dig, hver måned eller hver 2. måned.

Vi har ingen binding, så selvom du tilmelder dig et abonnement, kan du opsige det når som helst!

Hvornår trækker i penge?

Vi trækker først dine penge den dag vi sender din boks afsted!

Hvordan fungerer det?

Når du bliver medlem hos os, bliver du en værdsat TROFAST ven og du vil løbende modtage unikkefordele til dig og din hund. 


Du kan vælge mellem to forskellige slags bokse:

- Standard boksen

- Deluxe boksen


Du kan også være imellem 2 forskellige medlemskaber:

- Hver måned

- Hver anden måned


Når du melder dig ind i fordelsklubben som TROFAST ven, indtaster du bl.a. din hunds navn, fødselsdato, race, køn, eventuelle allergier mv.

Når din hund er under et år gammel, modtager du automatisk vores tilpassede TROFAST boks med specielt udvalgt indhold til hvalpe - vi passer på din hvalp! 


Du skal ikke tænke på at ændre dit medlemskab, for TROFAST boksen udvikler sig med din hund. Når din hvalp kan fejre 1 års fødselsdag, vil du som TROFAST ven automatisk få en boks tilpasset den voksne lille race eller mellem/stor race - og legen og forkælelsen fortætter ufortrødent.

Indholdet i hele TROFAST boks serien modtager du i den størrelse som vi vurderer, at din hvalp har behov for - ud fra den alder og race du har angivet.

Vi pakker altså din TROFAST boks med kærlighed og ekspertviden, så vi dækker lige præcis de individuelle behov DU har.

Indtaster du fra start, at din hund er over 1 år gammel, men er af en lille race, så vil du automatisk modtage en boks som er tilpasset til den lille race. Som modtager af TROFAST boksen til lille race, vil du altid blive forkælet med lidt ekstra ting, da der vil være plads til dette i din kasse.


Hos os binder du dig ikke til nogen startperiode - der er ingen binding - du kan afmelde når du vil!


Hvor ofte modtager jeg en TROFAST boks?

Det er helt op til dig!

Du kan vælge imellem at modtage hver- eller hver anden måned..
Blev dit spørgsmål ikke besvaret?